Dagen der startede godt, men endte dårligt

Det var en onsdag morgen. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle i skole. Jeg tøj lige i bad for at starte dagen godt ud på, og for ligesom at blive frisk til skolen. Det endte med at jeg tog et langt bad. Efter tog jeg tøj på og spiste noget morgenmad. Så børstede jeg mine tænder og tog ud ad døren. Jeg tog mod skolen. Jeg ventede på bussen. Jeg håbede bare ikke at den var forsinket, for jeg kunne virkelig ikke komme for sent i skole. Jeg var kommet for sent i skole 3 gange i sidste uge, og min lærer sagde at jeg skulle prøve at tage mig sammen, inden det kunne være at jeg skulle holde en samtale med mine forældre. Bussen kom heldigvis lige til tiden, og det gjorde at jeg kom i skole til tiden. Det var jeg glad for. Det så ud til at være en god dag ind til videre. I pausen tog jeg ud med nogle venner hvor vi spillede lidt bold. Det var også ret hyggeligt og jeg kunne også mærke at jeg virkelig var frisk. Jeg løbet virkelig meget. Jeg var så frisk. Der skete dsv bare et uheld i pausen. Imens vi spillede bold, faldt min telefon ud af lommen, og der skete der selvfølgelig det som der bare ikke måtte ske. Min skærm smadrede. Det ødelagde virkelig dagen. Jeg var så glad for min mobil, og kunne ikke klare tanken om at jeg havde smadret den nu. Jeg vidste også bare at mine forældre virkelig ville blive sure på mig. Jeg tog så forbi fixphone.dk hvor jeg fik den skiftet hurtigt. Det reddet virkelig min dag. Især fordi at de fik det klaret så hurtigt. Jeg var ellers bange for jeg skulle vente næste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *