Er du mest til vinter eller sommer?

De fleste har en yndlingsårstid. Nogle elsker det saftspændte forår, mens andre er mere til de frostklare vinterdage. Men det er altså også frygtelig kedeligt med alle de lange mørke aftener, ville nogen måske tænke. Mens andre koger noget te og finder strikketøj og yndlingsbøger frem. Alle mennesker er forskellige og nogle har en årstid, der passer deres sind bedst.

Måske er de faldende blade om efteråret lige det, der skal til for få din kreative energi til at vokse. Måske er du bare mest til dovne sommerdage på stranden med de kølige dyp ned i havet.

Din yndlingsårstid

Men der er altså måder, hvorpå din yndlingsårstid kan få lov til at fylde hele året. Hvis du elsker julemåneden, hvorfor pynter du så ikke op hele året? Eller bruger tid på gratis julekalender quiz? Det kan altså være hyggeligt at høre julemusik, når solen skinner ind ad vinduet, og nisser kan sagtens strikkes på en hed sommerdag.

Måske kan du invitere til julefrokost, selvom det ikke er jul mere. De fleste fik ikke lov til at holde julemåneden social på grund af restriktioner, og det er da brandærgerligt. Måske kan du i stedet for en påskefrokost holde en julefrokost med pakkespil og mandelgave.

Sjov og ballade

Men det kan også være, at den her sommer bare skal byde på en masse havefester og sjove oplevelser. Måske skal du købe redningsvest til et nyt liv på havet her til sommer, så du kan opleve noget andet helt i sommerens ånd. Sådan kan du altså vælge en forskellig strategi, alt efter hvad du savner, og alt efter hvilken personlighed, du har.

Så det er altså bare med at planlægge nogle hyggelige forårsdage, og måske skal du allerede nu planlægge en dejlig sommerferie med alt, hvad det indebærer af kolde drinks og sand mellem tæerne.

Jordbær i lange baner kan få de fleste til at blive sentimentale, og hvis der ovenikøbet er lidt is at spise, så bliver det ikke bedre. Måske skal du flirte lidt med livredderen eller se cool ud med mørke solbriller. Det ville være kedeligt uden årstider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *