Få lavet helt personlige glas

Glas er noget, som vi bruger hver dag og endda også flere gange om dagen. Man har sandsynligvis kun tænkt over, hvordan de så ud, da man købte dem, og man har siden det ikke skænket det en tanke. 

Glas kan dog gøres mere personlige, så man nyder synet af dem, hver eneste gang man tager dem frem.

Få dem lavet som gave

Det kan være en rigtig god og personlig gave at give et graveret glas til en ven, kæreste, ens forældre eller et andet familiemedlem. Det kan blive graveret med præcis det, som man synes er passende, og du kan nemt få graveret dit glas her

Det er en nem og særlig måde at fylde glasset med personlige minder, datoer eller andet, som vil betyde rigtig meget for modtageren. Det kan være en bryllupsdato, børnenes fødselsdato og meget andet. Det er kun fantasien, som sætter grænse for, hvad man vil have graveret i glasset. 

Uanset hvad man vælger, så vil det blive en personlig gave, som man kan nyde hver dag i mange år frem. 

Køb dem til dig selv

Man kan også købe glassene til sig selv, og ikke alle mulige andre. Man kan for eksempel få graveret familiens navne, så alle drikker af deres eget glas, når I spiser sammen. Det kan også være en fin måde at mindes familiemedlemmer, kæledyr eller andre, som ikke længere er hos en. 

Så køb et særlig glas til dig selv, så du hver dag kan mindes noget helt specielt. 

Hvilke glas skal man vælge?

Der findes selvfølgelig en del forskellige glas, som man kan vælge mellem, når man skal have dem graveret. Det er alt fra almindelige vandglas, til champagne- og whiskyglas. 

Når man skal vælge det perfekte glas, så er det naturligvis en god idé at have modtageren af gaven i tankerne. Man kan derfor overveje, hvilket glas de oftest bruger, eller hvilket glas der ville betyde mest for dem. 

Hvis man skal købe et til ens far, som nyder et glas whisky i ny og næ, så er det en rigtig god mulighed for at gøre netop dette endnu mere specielt. Det kan også være et champagneglas til brudeparret, så de kan skåle første gang med glassene, som har bryllupsdatoen graveret i dem. 

Det hele handler blot om at finde det glas, som vil passe bedst til modtageren og hjælpe dem med at skabe de bedste minder med det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *