Indblik: Hvad koster en handyman?

Har du behov for hjælp til de praktiske opgaver og projekter i hjemmet? Og er pengepungen og budgettet lidt tyndslidt for tiden?

I denne artikel dykker vi ned i hvad en handyman koster. Og bare rolig: Du behøver ikke at hoste op med hele bondegården. Vi viser dig både hvad du skal forvente af konkrete timepriser, såvel som hvad der påvirker prisen på en handyman i Danmark.

Her er prisen på en handyman i 2023

Prisen på en handyman svinger med flere faktorer. I udgangspunktet kan du dog regne med, at en handyman kommer til at koste et sted mellem 300 kr. og 700 kr. i timen.

Handyman-virksomheden Bob on Bike i København har lavet en fremragende artikel om priserne på danske handyman-services. I artiklen fremhæver de bestemte eksempler på hvad udvalgte handyman-opgaver typisk kan koste. 

For eksempel kan du regne med, at en 3 timers arbejde med oprydning i dit kælderrum kommer til at koste ca. 1.500 kr., og at ophængning af 4 lamper koster ca. 1.200 kr. 

Hvad dit projekt kommer til at koste afhænger selvfølgelig af flere ting end vi har nævnt her. Dem skal vi se på herunder.

Du kan læse Bob on Bike’s analyse af prisen på en handyman her.

Flere faktorer påvirker prisen på en handyman

Herunder skal vi se på 4 af de faktorer, der påvirker prisen på en handyman i Danmark.

Geografisk placering

Hvor i landet du befinder dig har stor indflydelse på priserne, du betaler – ikke bare for en handyman, men også for en lang række øvrige services. En handyman i København vil alt andet lige koste mere end en handyman i fx Nordjylland. Det er bare dyrere at leve i storbyen, og det skal en handyman også kunne tjene til.

Stort brand vs. freelancer

En anden faktor er hvilken type virksomhed eller person, du har fat i. Hvis du blot har fat i en freelancer, som ikke skal finansiere et stort maskineri i ryggen, så kan du forvente lavere priser. Store, etablerede handyman-brands giver en bedre kvalitetsgaranti, men du kommer også til at betale lidt mere.

Arbejdets materielle behov

En primær faktor i prisen på handyman-arbejde er selvfølgelig hvilke materialer, der skal bruges. Hvis det blot er et billede, der skal hænges op, så koster en rawlplug og en skrue ikke det store. Hvis det derimod er et skur, der skal samles, så løber det hurtigt op.

Tid

Den primære faktor er selvfølgelig tiden, en handyman skal bruge hos dig. En handyman er typisk timeaflønnet, og du bliver derfor også faktureret pr. time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *