Indretning af lagerrum

Står du overfor udfordringen at skal have indrettet dit lagerrum, så er det måske her du skal kigge efter, for at få nogle gode råd og tips.

Det er altid en god ide at starte med indretningen af et lagerrum, med at tage udgangspunkt i hvad man skal have liggende på hylderne. Hvor meget forventer man det fylder. ER lagerrummet indrettet med en port, eller det kun med døre. Er det kun med døre, så skal man også tænke over hvordan man kommer ind og ud med varerne. Der skal være plads til at manøvre rundt derinde.

Men skal tænke over hvilken slags reoler man vil have, om det skal være noget man selv laver, eller om man vil bruge grenreoler. Eller måske har du selv en helt anden ide.

Fælles for det hele er, at indretningen kan blive til dit eget bedste.

Skal det fungere som en arbejdsplads

Er det tilfældet, så er der flere hensyn man skal tage. Her kommer der plads til spisning herunder måske et lille køkken, toiletforhold, og evt. bade- og omklædningsfaciliteter. Der skal måske også være plads til et lille kontor, så du kan holde orden på kunderne, og et sted hvor du kan sidde i fred for at lave faktura og regnskaber.

Noget af det man hele tiden skal holde sig for øje, er hvordan man chikanere sig selv mindst muligt med indretningen. Det kan godt kræve stor kreativitet at finde den rigtige løsning for dig.

Udover de ovennævnte hensyn man bør tage, så er der også nogle love og regler der skal følges for at kunne leve op til arbejdsmiljøloven. Disse er ikke ret klogt at prøve at undgå, for kommer der tilsyn fra arbejdstilsynet, så kan det koste så meget mere at få rettet op på det. For ikke at tale om, hvis det er så grelle forhold, at de vælger at lukke din arbejdsplads indtil forholdene er bragt i orden. Det koster jo også på omsætningen, og du kan tilmed miste kunder, fordi de ikke kan få leveret varen til tiden.

Hvordan indretter man sit kontor

Er kontoret et sted hvor du skal modtage kunder, eller du skal modtage dine medarbejdere, så er det vigtigt at du får indrettet det så man har placeret sit kontorbord korrekt. Det skal helst placeres så når man sidder ved bordet, har ansigtet vendt mod indgangen. Det er altid vigtigt at kunne modtage dem som kommer ind med ansigtet vendt mod dem, da det giver den mest behagelige start på en snak.

Det næste man skal tænke på, er lysindfaldet fra vinduer. Har du en computer stående på dit kontorbord, så skal man tænke over om solen kan chikanere dig hele eftermiddagen, ved at skinne lige ind i skærmen så man ingenting kan se. Man skal passe på med ikke at dække sig til med gardiner, for det virker meget indelukket på dem som kommer ind på kontoret. Derimod fremstår man som åben og modtagelig, hvis dit kontor er korrekt indrettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *