Sådan kan du pifte din spisestue op

Er du ved at være godt træt af din spisestue, og har den derfor behov for at blive piftet en smule op? I den forbindelse kan du foretage dig mange forskellige ting – lige fra større renoveringer til de helt små simple tilføjelser. Har du brug for inspiration til, hvordan du kan pifte din spisestue derhjemme op? I så fald er du kommet til det helt rette sted, da du kan blive meget klogere på det her i artiklen.

Skift spisebordsstolene ud med nogle nye

Vil du gerne pifte spisestuen op, er spisestolene et rigtig godt sted at starte. I den forbindelse kan du helt selv vælge, om du ønsker at investere i nogle nye spisebordsstole med armlæn, eller om du i stedet bare gerne vil forny dine nuværende spisebordsstole. Det kan du gøre på en lang række forskellige måder såsom ved at tilføje tæpper eller puder. Det tilføjer ekstra komfort, og det vil med sikkerhed give gæsterne lyst til at blive siddende om bordet en smule længere.

Er du således glad for de spisebordsstole, du allerede har, kan du med fordel investere i plaider eller imiterede fåreskind. Det vil med garanti gøre en stor forskel i forhold til rummets samlede indtryk.

Tilføj masser af varme og komfort med et gulvtæppe

Der er tilmed mange, der vælger at købe et tæppe, når der skal ske noget nyt og spændende i spisestuen. Invester eksempelvis i et tæppe, der passer perfekt til dit spisebord. I den forbindelse bør du huske på, at du bør vælge en model, der som minimum har 60 centimeter på hver side af spisebordet. Vælger du et tæppe, der er mindre end det, vil rummet hurtigt komme til at føles meget lille.

Et tæppe er en rigtig god løsning i forhold til at pifte spisestuen op, i og med at det tilføjer masser af komfort og varme i rummet, og du kan i dag vælge tæpper i mange forskellige farver og materialer.

Lamperne bør afspejle din personlighed

Vil du gerne have skabt nyt liv i din spisestue, kan du også overveje at skifte lamperne ud med nogle nye modeller. Der er ingen tvivl om, at belysningen i rummet er utrolig vigtig, og i den forbindelse bør du vælge en lampe, der afspejler din personlighed. Foretrækker du eksempelvis det moderne eller klassiske look, bør dette afspejles i lamper, du har hængende i rummet. På samme måde som med tæpperne er der i dag rigtig mange forskellige lamper at vælge imellem, og det vil med garanti kunne forvandle din spisestues atmosfære og stemning.

Mal væggene i en stærk farve, der ikke er for dominerende

Ønsker du at pifte din spisestue derhjemme en smule op, er en anden løsning at male væggene i en anden farve. De fleste har kedelige, hvide vægge i deres spisestue, men ved at male dem i en anden farve kan du give rummet masser af nyt liv. I den forbindelse kan du med fordel vælge en stærk farve, der ikke er alt for dominerende. Det kunne for eksempel være en mørkegrå farve eller en dybgrøn. Du kan også vælge de mere nedtonede farver, hvis du foretrækker en mindre drastisk forvandling af rummet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *