Tips til indretning af din stue

 

Stuen er et af de absolut vigtigste rum i ens hjem. Det er den fordi det typisk er det rum, som man bruger som samlepunkt. Samlepunktet, når man har venner på besøg, samlepunktet når man har familie på besøg, men også samlepunktet for en selv, hvis man har brug for at slappe af. Alene af den årsag synes vi, at man skal indrette sin stue på en god og hyggelig måde. Hvordan man kan gøre det, kommer vi ind på i dette indlæg.

 

Find en lækker sofa

Først og fremmest, så mener vi, at man skal bruge tid på at finde en lækker sofa, som vil passe ind i den stil man vil have. Derudover skal man sørge for, at den hverken er for stor eller for lille. Det skal man, fordi et rum hurtigt kan føles for kompakt, hvis den er for stor, og se tomt ud, hvis den er for lille.

 

En flot sofa kan hurtigt koste mange penge, men vi mener også, at det er en god investering i længden!

 

Køb pyntegenstande for hyggen

Hvis du gerne vil gøre dit hjem mere hyggeligt, så anbefales det, at man køber pyntegenstande. Det kan være alt lige fra vaser til små træfigurer, eller lignende. Det vigtigste når man køber pyntegenstande er blot, at de passer ind i den stil man gerne vil have i sit hjem, men også i de farver man ønsker at repræsentere.

 

Plakater og malerier gør meget

Selvom det måske ikke er det første man tænker på, så gør plakater og malerier utrolig meget, når det handler om indretning af en stue. Hvis man ikke har noget på væggene, så vil rummet hurtigt se tomt ud, hvor hvis man har nogle lækre plakater eller et flot maleri, så vil de give liv til rummet og skabe en helt bestemt atmosfære. Det er også derfor, at man nøje skal overveje hvilke billeder man vil hænge op i sin stue, så man ikke skaber den forkerte atmosfære, altså en atmosfære og stemning, som man ikke kan slappe af i, og føle sig hjemme i.