Vi bragte spaen hjem med dette infrarøde saunatæppe

Efterhånden har de fleste hørt om infrarøde saunaer, men prisen for at købe en infrarød sauna er ofte en barriere for, at de fleste mennesker har regelmæssig adgang til en sådan.

 

Indtast det infrarøde saunatæppe, en saunaoplevelse, som du kan bruge derhjemme og endda i sengen til en meget mere overkommelig pris. Dette måtte vi selv opleve. . .

 

Så vi tog spaen med hjem og prøvede NordicHighs infrarøde saunatæppe. Og du må hellere tro, vi prøvede det i sengen!!

 

De funktioner, der umiddelbart skilte sig ud for os ved saunatæppet inkluderer: mere omkostningseffektivt end en fuld sauna, bærbar, højkvalitetsfølelse og vigtigst af alt, bekvemmeligheden ved at kunne bruge det derhjemme, plus de infrarøde saunafordele.

 

Læs videre for at lære mere om dette unikke produkt og de fordele, det giver.

 

Mød det infrarøde saunatæppe fra NordicHigh

 

For det første – hvad er et infrarødt saunatæppe egentlig? Det er ligesom en sauna og en sovepose fik en baby. Pakken, den kommer i, er forholdsvis lille og nem at opbevare, men selve tæppet har en vis vægt.

 

Fra pakken ruller du den ud, finder en behagelig varmetolerant overflade (tænk på gulv, seng eller yogamåtte), tilslutter den (der er en kort opsætning påkrævet, første gang du pakker den ud) og venter derefter 15 minutter på, at den kan varme op og hoppe i.

 

NordicHigh ​​saunatæppe

 

I modsætning til en traditionel sauna, hvor temperaturen er væsentligt varmere, behøver den infrarøde sauna ikke at nå så høje temperaturer. Dette er vigtigt at vide, når du går ind, så du ikke føler, at tæppet ikke virker eller bliver varmt nok.

 

Hvorfor behøver den infrarøde temperatur ikke være lige så høj som en traditionel sauna? Ifølge WebMD, mens “traditionelle saunaer bruger varmeelementer til at hæve temperaturen af ​​luften indeni, bruger infrarøde saunaer infrarødt lys til at opvarme din krop, mens luften omkring dig forbliver uændret.”

NordicHigh anbefaler, at du øger din første 20-minutters session i intervaller på 10 minutter for at give din krop mulighed for at vænne sig, og arbejder op til en hel session på 50-60 minutter over tid. Saunatæppet har en timer, der automatisk slukker efter 60 minutter for en sikkerheds skyld.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *