Det regner tit i Danmark. Det ved vi alle sammen, og alligevel kan en regnbyge godt komme bag på os. Desuden kommer regnen ofte ubelejligt. Den bedste måde at klare dig godt igennem en regnvejrsdag er ved at have en kvalitetsparaply som følgesvend i regnen.

Den elegante Exclusive paraply kan leve op til de forventninger, som du måtte have til en paraply. Der er mange situationer, hvor sådan en paraply kan forhindre dig i at måtte aflyse en oplevelse på grund af vejret.

En dejlig gåtur ved stranden til trods for regnvejr

Der er intet til hinder for, at du går tur ved stranden eller på havnen hele året rundt. Det er dejligt livgivende på alle årstider – og i al slags vejr.

Måske foretrække du at gå tur i tørvejr, men når du har en paraply i luksus kvalitet fra Paraplybutik med dig, så vil den kunne sørge for, at du slet ikke bliver våd.

Skulle det blæse op og blive mere råt i vejret – så er der ingen grund til panik, for paraplyen er konstrueret sådan, at den kan modstå selv en hårdere storm. Det kan den tilmed uden at blive bøjet i lamellerne eller at gå i stykker.

Det er noget af det, der med til at kendetegne den eksklusive paraply.

Vær forberedt på regn, når du er på farten

Kender du det der med, at du sidder i din bil og er nået frem til din destination – og så står regnen ned i stænger, når du skal ud af bilen? Det gør de fleste nok. Så kan de få meters afstand hen til døren være nærmest uoverkommelige at skulle løbe igennem for at nå i tørvejr.

Din redningsmand bliver din Exclusive paraply, som du heldigvis altid har liggende i bilen – netop til at redde dig fra at blive gennemblødt, inden du skal på arbejde, til et møde, ud at shoppe eller på en date. I det tilfælde er din yndlingsparaply mere værd end guld.

Facts om Exclusive paraplyen fra Paraplybutik

Som navnet antyder, så er der tale om en yderst eksklusiv paraply. Det gælder både for dens elegante look, dens ordentlige materialer og for dens effektive beskyttelse.

Paraplyen er produceret med følgende egenskaber:

  • Diameter: 115 cm
  • Længde: 87 cm
  • 8 paneler
  • Vægt: 542 g
  • Farver: to nuancer i grå
  • Materialer: træ, krom, aluminium, teflon-coatet stof, fiberglas
  • Pris: 599 kr.
  • Fri fragt med GLS

Skærmens overfladebehandling gør paraplyen meget vandafvisende. Rammen har en maksimal fleksibilitet, hvilket forhindrer paraplyen i at knække eller bøje – selv i stormvejr. Fiberglasset er særligt udviklet til paraplyer.

Alt i alt så giver Exclusive dig en paraply, som er til at stole på. Kvaliteten er så gennemført høj, materialerne er så lækre og dens look så elegant, at det på alle måder er en fornøjelse at gå en tur i regnvejr, når den er med. En luksus paraply giver dig maks. beskyttelse mod regn.