Hvis man skal være lidt provokerende kan man sige at en rigtig mand cykler. Det er måske rigtigt nok, men der er ingen der siger om det er på en elcykel herre, eller en konventionel cykel. Så hvad gør den smarte mand så her? Ja det er jo op til dig, men der er nogle ting man kan tænke over inden beslutningen tages. Der er ingen roser uden torne, og det samme gælder ved elcykler og almindelige cykler.

Altså nu har de selvfølgelig ikke torne, men der er ulemper og fordele ved begge dele. I denne tekst fokuseres der i sagens natur på elcykel herre. Hvis man skulle investere i den optimale elcykel herre, hvilken en skulle det så være? Det er jo svært at generalisere, da det er med elcykler som med alt andet her i livet, et smagsspørgsmål. Men inden man render ud og køber den der lækre pink cykel med fartstriber, er det relevant at se lidt på hvad der skaber en god elcykel. Derfor er nedenstående et eksempel på en topmodel i den dyre ende. Kvalitet og pris har det med at følges ad, og det gælder som sådan også når man ser på elcykler.

Gazelle Cityzen C8+ HMB til herrer er en af hollandske Gazelles topmodeller. Den flotte elcykel har den fordel at den kombinerer en kraftfuld motor med et holdbart og elegant design spækket med det bedste udstyr. Når man køre på elcykel og nemt når hastigheder på 25 km i timen er det meget relevant med sikker hed. Derfor er der på denne elcykel monteret Shimano bremser både foran og bagpå så du på den måde er garanteret optimalt bremsekraft. Der er ydermere monteret kraftige LED-lygter på denne elcykel, som gør at du kan se perfekt fremadrettet, og efterlader dig også klar og tydelig for at andre kan se dig.

Dog skal man vide at denne elcykel primært retter sig mod de mænd der elsker en sporty og hurtig cykel, som der får hjælp fra den brølstærke Bosch Active Plus centermotor, hvilket gør at du kommer hurtigt og komfortabelt frem, i både byen og på landet.

Stellet på Gazelle Cityzen C8+ HMB er produceret i let aluminium. Denne udformning og valg af materiale gør den let og hurtig, men samtidig uden at gå på kompromis med din tryghed og komfort. Elcyklen leveres yderligere med 8 indvendige gear, og oven i hatten er disse stort set vedligeholdelsesfrie. Det samme gælder for de hydrauliske skivebremser, og med denne elcykel er du sikret udstyr, der holder i mange år.

Med denne cykel fra hollandske Gazelle får du den perfekte kombination af fart og stil alt samlet i en elcykel. Det langtidsholdbare batteri er blevet en integreret del af designet på undersiden af stellet, så på den måde har du ikke en kasse der stikke ud på designet, på den måde som ses på mange andre elcykler. Så leder du efter en elcykel i topklasse, som du ved, at du kommer til at skulle køre mange kilometer på de næste mange år, så vil denne lækre elcykel fra Gazelle være et rigtig godt valg. Det er dog bare en ud af mange gode elcykel herre, så det er bare med at komme ud og kigge.