Ofte oplever en del af os at der med foråret på trapperne kommer en vis irritation over hjemmets indretning. Når man mærker at sæsonen skifter og der kommer liv i alle tingene udenfor, så ønsker mange også at mærke denne forandring og et pust af nyt liv indenfor, i deres hjem og stue. Derfor er det ofte forfriskende at bruge lidt tid på at lave nogle forandringer i ens indretning.

Forandringen mærkes mest i stuen

Det kan især betale sig at ændre på indretningen i hjemmets stue. Fordi det er i netop dette rum at man ofte bruger mest tid. Derfor vil man også mærke en forandring her markant mere, end hvis man ændrede noget et andet sted i hjemmet. Hvis du mangler lidt inspiration til hvilke forandringer du kan foretage dig i din stue, så kan du finde en masse inspiration på blon.dk. Du kan finde artikler om hvordan man bedst tilføre  noget mere hygge til stuen eller hvordan du finder frem til de bedste rammer til din billedvæg. Uanset hvilken type af forandring du har brug for, så kan du nemt finde inspiration til netop dette.

Bolig inspiration fra mange kanter

Hvordan man finder inspirationen til indretningen af en stue kan variere utrolig meget. Også hvordan det der inspirere end ser ud. For nogle er det et decideret billede af en anden stue, som man så mere eller mindre efterligner. Andre finder deres inspiration i en farvepalet. Det kan være af forskellige fysiske ting i en nuance, man synes passer godt sammen. Det kan blot være pletter af de forskellige farver og nogle gange er det måske farvekombinationerne på en bygning der inspirere en til at inkorporerer disse farver i indretningen af stuen. Så vær ikke bange for at lave en bred søgning indtil du finder en kilde til inspiration der fungerer for dig.

Lav store forandringer uden brug af mange penge

Det kan være at du ikke føler at du har råd til at lave de helt store forandringer. Men prøv engang at søge lidt forskellig inspiration på internettet alligevel. Derefter kan du prøve at finde alle dine pynteting i hele hjemmet frem. Både fra soveværelset, stuen, gangen, hvor end du har sat noget for at skabe en hyggekrog eller et flot stillbillede. Det kan være alt fra plakater, planter, puder eller nipsting. Når du har samlet alle disse ting så prøv at se om du kan skabe helt nye kombinationer med dem og forestil dig dem i andre rum end der hvor du tog dem fra. På den måde kan du stadig ændre indretningen i din stue markant, ja faktisk får du ændret indretningen i hele dit hjem. Men det kommer ikke nødvendigvis til at koste dig noget. Det kan også være at du efter at have lavet disse nye kombinationer, kan se at du kun behøver at købe nogle få genstande for at det hele spiller 100 procent, i stedet for at skulle købe en hel masse for blot at ændre indretningen i din stue.