Husker du vandballonerne? 

Som ung elskede jeg balloons, når vi skulle ud og spise på forskellige spisesteder. Det var specifikt, når vi skulle på Burger King, hvor balloons ikke kun var vandlegetøj, men de var faktisk var en del af oplevelsen hos Bones. Hos Bones kunne man få gode spareribs, og som en del af oplevelsen kunne man få lov til at beholde ballonen, som jeg fik når jeg ankom til restauranten. Hvis jeg sad i sin stol kunne vi se på loftet som var tildækket af balloner over det meste, hvilket lavede stemningen sindssyg fed. balloons er noget af det bedste fra vores unge dage, og balloons optræder en del gange i løbet af mit liv, og balloons magic er de fleste gange en del af flere af mine fejringer.  
Balloons kan for mig være flere forskellige objekter. Man har blandt andet vandballoner som udendørs legetøj næsten hver eneste sommer, hvor vandkampe med fætterne og andre bekendte var en fast ting. Her producerede jeg så mange ballonen jeg på nogen måde kunne, så vi med mit udendørs legetøj kunne producere de fedeste oplevelser med vores søskende. Som en del af denne tradition, fandt vi ud af, at jeg kunne købe magic balloons der kan assistere en med hurtigt at producere en del balloons magic samtidligt, så man bare kan komme i gang med den sjove del af processen. balloons er stadig underholdende vandlegetøj selv eftersom man nu er blevet voksen. Faktisk er vandlegetøj generelt stadig vanvittig underholdende, specielt hvis der her i foråret skal holdes fester, hvor du kan kombinere det danske vejr, balloons magic og øl, og derigennem gør vores sociale arrangementer det mere festlig.  
Ballonen til de fleste familiefester 
Ballonen har ikke brug for nødvendigvis at have forbindelse til udendørs legetøj. Ballonen er fantastiske til festlige begivenheder, såsom til familiefester. Jeg plejer altid at anskaffe mig tit mange en flere forskellige magic ballons, hvis det er undertegnet, som står som arrangør for begivenhederne. Vores familie er til tider virkelig begejstret med den atmosfære, som vi formår at lave med magic ballons. De kræver naturligvis meget arbejde, hvis jeg personligt skal oppuste alle disse balloons uden hjælp. Men vi har hørt, at du sagtens kan købe disse cool ballonen, hvor du faktisk kan producere mange på samme tid, og derved sparer en masse tid i processen!  
Vi tror, at min store glæde for balloons kommer fra vores yngre  dage, hvor dine forældre tit gjorde stor brug af magic ballons, som del af fejringen af os. Balloons blev brugt til at pynte hele huset, så alle mine venner seriøst fik lukket deres øjne op, idet de ankom til arrangementet. Tilfældigvis er jeg født i sommeren, og Magic Balloons har også altid været en del af underholdningen til min begivenhed. Der blev derfor tit anskaffet balloons ind til den gigantiske fight, hvor mit udendørs legetøj blev en kæmpe succes blandt mine bekendte, som begejstret deltog i vandkampen om sommeren. Jeg købte  balloons gennem en hjemmeside, hvor jeg bestilte ekstrem mange vandballoner til begivenheden. Så ekstrem mange vandballoner at de endda havde til næste år, hvor børn fra hele landsbyen kunne deltage i en kæmpe vandkrigleg.