Fars dag – Giv din far en gave han kan bruge i huset

Fortjener din far en rigtig god gave til fars dag? Noget han kan huske og have stående fremme i sit hus måske? Så kig med her, hvor vi kommer med nogle ideer til farsdagsgaver, som din far kan bruge til boligen. Hvis du har brug for mere inspiration, kan du også tage et kig inde på gaventilfar.dk.

Et samleobjekt – bøger, stel eller mønter

De fleste har en lille samling af noget, som de holder kært. Hvis man giver dem noget til denne samling, er det både en personlig gave og en gave, man ved, de vil holde af. Det kan for eksempel være den nyeste bog er deres yndlingsforfatter eller de sidste kopper til et stel, hvis de samler på det. Men det kan også være et stykke værktøj til samlingen eller måske en golfkølle.

Når man giver dem en gave til samlingen, som de har i huset, så viser man, at man lytter til deres interesser. Så køber man ikke bare endnu en Bedste-Far-I-Verden-krus, som de allerede har mange af i skabet. Når man giver en gave til samlingen, viser man, at man har lagt ekstra tanke og tid i gaven.

Giv din far noget, der vil holde for evigt

Hvis din far elsker at være i haven, kan det være en god idé at give ham en stor plante eller et træ. Det kan måske synes som en lidt mærkelig gave, men hvis man sætter det i sammen med ham, så får man også en oplevelse sammen ud af det. Når træet så vokser sig større i haven, så kan han altid huske, at du gav ham det, og at I plantede det sammen.

Du kan også give din far en oplevelse sammen med dig, eller du kan fremkalde et godt billede af jer fra en tidligere rejse eller ferie. Det er samtidig noget, han kan beholde for evigt og mindes jeres tur, når han ser det igen.

Lav en hjemmelavet gave

Der er næsten ikke noget mere personligt og charmerende end at modtage en hjemmelavet gave. Det viser, at man har brugt tid på at lave noget. Hvis man samtidig har lavet noget, som man ved ens far synes er flot og kan bruge, så er det en perfekt gave til fars dag.

Måske er man god til at lave en speciel ret, eller man selv kan musselmale en kop. Hjemmelavede gaver er gode, men bare fordi de er hjemmelavet, skal der ikke slækkes på kvaliteten.

Hvad enten man er god til at skrive, synge eller til at binde blomster, så er det sikkert, at ens far vil sætte pris på det, hvis man har lavet en hjemmelavet gave til ham. Gaver handler nu engang ikke om, hvad der koster flest penge, men hvor meget tanke man har lagt bag gaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *