Fede Seler til mænd 

Fede Seler til mænd 

Seler til mænd er den specielle mulighed for dig, der vil holde bukserne oppe. De fleste anvender nu livrem for at holde bukserne oppe, her hos BalderClothes forstår vi godt hvorfor seler er nødvendige at have i sin garderobe. Fordi det er ikke bare et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan snildt ligeledes være for at sætte sit eget personlige præg på sit outfit og der er seler til mænd en smart løsning.  

Oprindelig brugt som undertøj.  

Seler til mænd var til at starte med en normal del af undertøjet, da man satte det inden under trøjen for at holde bukserne oppe og var ikke set som værende korrekt brugt at have oven på sin skjorte som man senere gjorde. Selerne oven på trøjen var startede til at sætte detaljen på sit look og dermed skille sig ud og det blev hurtigt et populært beslutning at seler til mænd blev placeret oven på skjorten.  

Bruges til utallige af typer for get togethers 

Seler til mænd er nu et mere unikt valg at benytte, da det skiller sig ud fra mængden og giver dig muligheden for at kunne skille sig ud og kan benyttes til alverdens gilder for at placere ens eget personlige punkt på ens look. Her kan man samtidig vælge i mellem en et utal forskellige typer af seler og differentierende farver, som derved får en til at skille sig ud og afslutte sit look.  

Udvalgt produktsortiment 

Hos os har vi besluttet at føre et mere traditionelt udvalg og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at gøre en kontrast til de klassiske lysere skjorter, som flere har inden under seler til mænd.  Men kan ligeledes sagtens bruges, hvis man blot ønsker en mindre kontrast til sin skjorte. 

Ønsker man et unikt varemærke? 

Ønsker man måske lidt identitet eller en del af dit klædeskab, der er med til at skille dig ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en løsning, da seler snildt kan blive dit kendetegn for hvem du er og derved giver ens look personlighed. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogen lov om at man ikke kan benytte seler til mænd sammen med et bælte, men det er en fælles viden, at det ej giver mening at anvende disse to accessories på samme tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *