Find de perfekte øreringe

Ørestikkere er det perfekte accessorie for ethvert outfit. De kan være enkle moderne øreringe eller det kan være nogle mere rå i det, som fuldender outfittet. Nogle vælger at købe nogle helt klassiske ørestikkere, som ikke behøves skiftes på dagligbasis. Hvis det er tilfældet, er det vigtigt, at man køber dem i ordentlig kvalitet, så de ikke går i stykker efter en måned eller to. Man kan dog også vælge at købe nogle øreringe med lidt mere personlighed, som man skifter afhængig af hvad man ellers har på den dag. 

Forskellige slags øreringe

Der er rigtig mange slags ørestikkere at vælge i mellem, og det afhænger selvfølgelig rigtig meget af hvad man selv er til. 

Lige nu er hoops dog rigtig populære. De findes faktisk også i mange forskellige udgaver. Man kan vælge de helt enkle, som ikke er særlig store, men som derimod vil passe til ethvert outfit. Ønsker man derimod lidt mere unikke smykker, kan man vælge nogle store hoops. De tilføjer ofte noget råt men stadig feminint. De mest populære hoops for tiden er dog dem, som er lidt anderledes i det. Det er ikke nødvendigvis de megastore, men derimod dem, som har en detalje eller to, som får dem til at stå ud. Det kan for eksempel være, at der er et lille vedhæng, eller at den runde form er tykkere på nogle punkter. 

En anden slags ørering, som får enormt meget opmærksomhed for tiden, er øreringe ædelsten. Disse slags øreringe kan være formet på mange måder, så det er faktisk kun fantasien, som sætter grænser. Det er meget forskelligt hvordan, at folk vælger hvilken ædelsten deres ørering skal have. Nogle vælger efter deres fødselssten – for februar er det for eksempel en ametyst. Andre kigger på de helende egenskaber, som forskellige ædelsten har. Nogle ædelsten er for eksempel gode mod angst. Man kan selvfølgelig også bare vælge den sten, som man synes er flottest. Hvis man mangler lidt inspiration, så find øreringe og smykker på Guldsmykket.dk.

Ørestikkere i guld, sølv eller noget helt trejde 

Tit laves den samme øreringsstil i flere materialer. Man kan derfor vælge først at finde den ørering, som man bedst kan lide og derefter vælge farve og materiale. Nogle har dog et materiale, som de foretrækker og finder derfor stilen ud fra materialet. 

De tre mest populære materialer er nok sterling sølv, guld og hvidguld.

Sterling sølv er det klassiske sølv look, som langt de fleste kender. Smykker, som er lavet af sterling sølv, vil have en markering, hvor der står 925. Det er fordi materialet er 92,5% sølv. Det resterende er et andet materiale. Sterling sølv smykker er rigtig fine og enkle.

Guld smykker ses tit som værende mere klassiske end sølv, men det er altså ikke nødvendigvis sandt. Guld findes i forskellige karat – jo højere karat, jo højere indhold guld. Men man behøver altså ikke vælge den højeste karat for at få et godt kvalitetssmykke. 

Hvidguld minder om sterling sølv i farven, men er en blanding af guld og andre materialer. Det er et godt valg, hvis man ønsker sølvfarven men bedre kvalitet. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *