Gode husråd når du har brug for hjælp

De fleste danskere støder på et eller andet tidspunkt ind i et problem, hvor de har brug for et godt husråd til at få løst problemet. Uanset om det gælder at fjerne pletter, hvordan man bedst fjerner kalkaflejringer i toilettet eller hvordan man bedst gør sit badeforhæng rent, så kan man få hjælp af folk, der ved meget om det. Det er typisk erfaringer der gør, at man bliver klogere på hvordan man effektivt får løst et problem i hjemmet. Typisk er der ikke kun en løsning til hvordan du kan fikse et problem, men afprøve et par teknikker så du sikrer dig, at problemet bliver løst. I takt med at internettet fylder så stor en del af vores hverdag, så er det muligt at få hjælp af de sociale medier, hvis man akut har brug for et husråd her og nu.

I forbindelse med hudpleje:

Argan olie kan bruges i forbindelse med flere formål. Hvis du har en del olie tilbage, så kan du bruge det i forbindelse med hudpleje. Man kan f.eks. tilføre noget argan olie i sin creme eller smøre det direkte på huden, da det er med til at holde huden fugtig og blød. Det gode ved olien er at den ikke fedter, men hurtigt bliver absorberet således, at huden ikke er fedtet i længere tid som almindelig hudcreme typisk er. Man kan også lave sin egen ansigtsmaske og tilføre argan olie, da det er med til at give huden glød. Olien kan også bruges i håret, da den er med til at få håret til at sidde ordentligt. Når håret virker tørt og sidder og stritter, så kan man hurtigt putte et par dråber i håret og hurtigt se fin ud. Du kan købe produkter med argan olie på følgende hjemmeside;

shop.cosmos-co.eu. Argan olie kan bruges til mere end plejeprodukter. Nogle gange gælder det om at finde inspiration til hvad det kan bruges til, da der er mange muligheder.

I forbindelse med rengøring og havearbejde:

Nogle af de mest søgte husråd er enten råd til rengøring i hjemmet og til havearbejde. Engang i mellem trænger hjemmet til en ordentlig omgang. Hvis du har mugpletter på vægge, så kan det fjernes med noget så simpelt som eddikevand. Man skal lade det tørre ind, hvorefter pletten vil forsvinde efter et par omgange med eddikevand. Har du krøllede gardiner kan du spraye vand og eddike på dem, lade dem tørre hvorefter de vil glatte sig ud. I forbindelse med at fjerne spindevæv i krogene kan du tage en våd klud rundt omkring en kost og lade den køre henover spindevævet. På denne måde får du alle tråde med, og sikrer dig at spindevævet sætter sig fast på kluden.

Råd, som folk har været glade for i forbindelse med havearbejde, er bl.a. at bruge en smule vodka i blomsterne, hvis man gerne vil have at de holder noget bedre. Man kan drysse kanel på jorden, hvis man lider af mange myrer i haven. Kogende vand er med til at fjerne ukrudt, da kogende vand dræber ukrudtets rødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *