Det er vigtigt for fodhygiejnen, at det fodtøj, man til daglig går i, er af et materiale, hvor fødderne kan ånde. Dog kan bedre materiale godt betyde højere pris, og derfor bør man være opmærksom på, når der er Egtved strømper udsalg.

De lavpraktiske overvejelser

Selv når man bare er derhjemme, går man som regel rundt med en slags fodtøj – hvad end det så er strømper, sko eller futter. Dog er det stadig vigtigt, at fødderne får lov til at ånde, eller at man måske giver dem luft sommetider. Det gode ved netop bambus som materiale til tøj, er det elastiske, bløde og åndbare aspekt. Det er langt fra altid, at man overvejer disse kvaliteter, hvis det handler om at gå ud og købe nye strømper. Der er faktisk flere ting, man bør vide, men som man ikke tænker over. Det er fx ikke en god idé at bære nylonstrømper ofte. Den måde, de pakker sig sammen om tæerne, kan gøre dem skæve. 

Det er de små ting, der tæller

I tiden, man har derhjemme, som for mange er væsentlig mere, er der rum til at man kan begynde at overveje hvilke ting, man gerne vil blive bedre til eller lære at gøre. Elementet med at gøre sig bevidst om sine strømper kan lyde fjollet, men i det store hele handler det om at blive bevidst om sin krop, funktioner, og hvordan man kan gøre det allerbedste for dens velvære. Velvære handler også om hyggelige rammer og livskvalitet, og det kan man måske trække ud fra de små ting, som dét at bage en kage. Hvis man ikke mestrer denne kunst endnu, er tiden den rette til at kunne fordybe sig i sine bage skills, for sådan laver du kirsebærkage. Når først man kan lave én form for kage, der smager godt, er man et skridt videre i den rigtige retning og succesfølelsen, man får, når man sætter tænderne i det, man selv har kreeret, kan være den største motivationsfaktor.

Tænk kreativt i hjemmet

Man bliver nødt til at tænke kreativt og udfordre sine vanlige mønstre, der er kendetegnende for den daglige rutine, hvis man vil have bare en smule variation ind i det hjemmegående, midlertidige liv. Derfor er det netop de helt små ting, som at bage en kage, der kan gøre underværker. Sådan en aktivitet kan man også samles om med familien, hvor man med langsommelighed værner om den process, men man kan også tage det til nye højder og konkurrere i egen bagedyst, hvor hvert familiemedlem laver en kage, for så til sidst at vurdere resultatet. Den sidste mulighed kan give lidt forandring og adrenalin.