Vi kender behovet for en ny skærm 

Alle brugere med en telefon kender til udfordringen ved have en smadret skærm. Dette problem kan utrolig nemt ske i løbet af ens hverdagsrutiner. Som alle ved så er mobil utrolig følsomme, hvortil selv få hak kan forudsagde ødelæggende skade på displayet og derved gøre jeres telefon ubrugelig. I kender muligvis til eksemplet hvor en ven har din mobil og  ved et uheld kommer til at ødelægge den. Den normale skade på de moderne mobiler er påført deres skærme, idet de er meget følsomme for stød. Det åbenlyse valg vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det store antal skader på mange typer iPhones på det nationale marked, har en stor del organisationer besluttet sig for at udvikle glas beskyttelse, så kunder kan tabe deres smartphone uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt anden skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at jeres skærme ikke bliver ødelagt når du skader den.  

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi stor ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en ekstra indsats for at skulle konstruere den bedste beskyttelse til kunderne. NORTAGG har gennem en svær udvikling skabt SmartGlass, som ligner om almindelig beskyttelse på de fleste indikatore. Ordinært beskyttelse til skærme er lavet af glas og kan netop ved leethed gå i stykker ved mindre stød. Hvis man køber SmartGlass er man garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er designet af glas, men er produceret med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen fleksibilitet som derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan håndtere en del skrammer inden du vil lave skader på sin skærmbeskyttelse.  

Designet til den specifikke iPhone 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis dække hele skærmen, således du ikke sidder med udsatte hjørner på din skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte model, så man kan prøve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og smartphonen. Det garantere jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres gode ven mod mobil skader.  

Hvis man skal købe den bedste skærmbeskyttelse er det afgørende at tænke på monteringen, eftersom det skal være let for jer at montere selve skærmbeskyttelsen på jeres telefon, da I garateret har set at der ved montering af skærmbeskyttelse muligvis kan danne sig luft mellem skærmbeskyttelse og iPhone, hvis I skaffer SmartGlass undgår I disse problemer, eftersom I modtager en monterings spartel, som assisterer en med at fjerne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer jer med at montere ens beskyttelse bedst, så I slipper for at den ikke dækker hele skærmen eller sidder forfærdeligt på mobiltelefonen og dermed ikke dækker hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for en at montere, hvorfor NORTAGG er særdeles glade for dette redskab til montering.