Pas på dit hus med en omgang ny og frisk maling

Et kærestepar bør male og fejre

Når man er så heldig at have fundet kærligheden, så finder man før eller siden også ud af at flytte sammen. Det kan være man gør det uden de store armbevægelser, simpelthen fordi den ene har en større lejlighed end den anden, og det virker fornuftigt at gøre. Tiden går, og man lever nu sit liv sammen, forhåbentlig i fryd og gammen. Det er ikke alle der har lyst til at blive gift, men det er heldigvis ikke den eneste måde at fejre sit parforhold på. Man kan sætte milepæle, små som store, på mange forskellige måder, og det er emnet for denne artikel.

Milepæle er vigtige

Selvom man af den ene eller anden grund ikke bryder sig om ægteskabet, eller i hvert fald ikke har lyst til selv at blive gift, så er det at sætte en milepæl vigtigt rent psykologisk. Det er en måde at markere indadtil, men også til dels udadtil, at der er sket noget vigtigt. Når man bor sammen og har gjort det noget tid, så kan man godt gå hen og blive lidt usynlig for hinanden, og det er en farlig vej at gå ned af ubevidst. Det er en glidebane, som nemt kan føre til at man går fra hinanden. Det er vigtigt at forblive bevidste om hinanden, og om hvad og hvem man er for hinanden. Desuden nogle størrelser der ændrer sig med tiden. Så milepæle er vigtige, det er vi enige om, men hvad skal man gøre for at markere en sådan. Som par, der netop har valgt hinanden, og er flyttet sammen, så er det en god idé at tage bestik af situationen en gang imellem, og simpelthen lave indretningen om fra bunden af i fællesskab. Man starter ved at kontakte en lokal maler fra Køge, der kan komme og lægge et frisk lag maling, når først man har fået ryddet rummene, naturligvis. Den friske maling er en måde at starte fra en frisk både i bogstavelig og overført betydning. Den gør det nemmere for jer at lave en ny indretning, især da en af jer nok har en længere historik med boligen, end den anden har. Med malingen får i et lidt mere ens udgangspunkt.

En rigtig maler

Der er nogle par, der synes det er hyggeligt at have et praktisk projekt sammen, og det kan da også kun bifaldes, men når det gælder maling bør man ikke gøre det selv, men i stedet kontakte en professionel maler. De har den viden og ekspertise, der skal til for at komme i land med et flot resultat. I stedet kan I hygge jer med at lave lige præcis den indretning, som I begge befinder jer vel I. Måske skal I have nogle lange snakke omkring hvad I savner at kunne I hjemmet, der er måske nogle hobbies der er blevet lagt lidt for meget på hylden. Det bliver en ren fornøjelse for jer, og måske starten på et nyt kapitel i parforholdet. Det er vigtigt at pleje et sådant forhold, og det er I allerede godt i gang med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *