Sådan finder du den bedste a-kasse

I disse Coronatider er der vel ikke mange der sætter spørgsmålstegn ved at være med i en a-kasse. Medlemskab i en a-kasse er dit personlige sikkerhedsnet mod ledighed og tab af indtægt pga sygdom. Umiddelbart vil nogle tro at der er penge at spare ved at undlade en arbejdsløshedsforsikring. Det kan virke fristende at spare adskillige hundrede kroner om måneden, som et a-kassekontingent typisk koster. Men set over et lidt længere perspektiv er det et af de værste måder at spare penge på.

Derfor skal du være forsikret i en a-kasse

Utroligt som det lyder, så er der stadig en del danskere der har misforstået den danske velfærdsmodel, idet de tror at staten altid holder hånden under os. Det gør den, men kun hvis du har gjort din del. Og når du ikke kan passe dit arbejde pga. sygdom eller fordi du er blevet sagt op, så får du kun hjælp hvis du er medlem i en a-kasse.

Kun hvis du har forsikret dig, får du sygedagpenge og ledighedsydelse. Er du ikke forsikret har du kun mulighed for at få kontanthjælp. Men denne mulighed er stærkt indskrænket. Du er bl.a. forpligtet til at bruge dine egne penge først, ned til de sidste 10.000 kroner.

Hvis du endnu ikke har gjort det, så skynd dig at find bedste a-kasser nu.

Har du planer om at få din egen hjemmeside?

Det har aldrig været nemmere at få sin egen hjemmeside, og det har heller aldrig været billigere. Du behøver slet ikke kendskab til kodning og webdesign, og det behøver ikke koste dig en rød reje. På internettet finder du massevis af flotte hjemmeside skabeloner som du frit og kvit kan bruge.

Der er også den mulighed at du bruger eksisterende hjemmeside tjenester som Googles eller en af de mange blogtjenester. Den eneste ulempe med disse tjenester er at du ikke selv kan bestemme din hjemmesides URL. Det er den unikke adresse for hjemmesiden som andre skal bruge til at kunne finde den på internettet.

Hvad er et webhotel?

Når du laver din egen hjemmeside kan du selv vælge navn og URL-adresse, så simpelt som fx minside.dk. Bruger du derimod en af de gratis tjenester får du en URL der hedder noget som https://www.blogger.com/blog/post/2721994628938042922/580816828997188134.

Gæt hvilken side er nemmere at finde for dine venner eller andre som kunne være interesseret i din hjemmeside?

Når du vil have din egen hjemmeside skal du bruge et webhotel. Det er på godt dansk det sted på internettet hvor din hjemmeside kommer til at bo, en web-server.

Hvordan finder du et webhotel?

Det er næsten så nemt gjort som sagt. Her finder du en liste over de billigste webhoteller. Når du køber plads på et webhotel får du også al den hjælp du kan have brug for. Det gælder både design, skabeloner og hvordan du rent faktisk kan uploade din hjemmeside til webhotellets web-server. Webhotellet sørger også for sikkerheden, så du kan have din egen hjemmeside helt uden bekymringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *