Sådan kan du indrette dig moderne – uden at ruinere privatøkonomien

Her i Danmark, ja faktisk i Skandinavien i det hele taget, går langt de fleste af os op i indretning af vores bolig. Men hvordan kan man bo trendy uden at sprænge budgettet? Det guider vi dig til i nedenstående.

Invester i tidløse klassikere og vælg  tidens trends på budget

Alle har vi forskellige smag, når det kommer til vores bolig. Ligeledes har vi alle meget forskellige økonomiske råderum. En god tommefingerregel, der fungerer for langt de fleste middelklasse danske familier, er at tænke langsigtet når boligen skal indrettes, og der skal købes møbler.

Start med at lægge jer fast på jeres overordnede stil. Er I til massere af farver og bombastiske møbler eller foretrækker i det lyse, simple og typisk skandinaviske.

Fast elementer i hjemmet såsom gulv, lofter, køkken og badeværelse er en stor udgift at skifte ud, så snart trenden skifter. Mange vælger derfor at vælge lyse elementer i klassiske designs, et look der ikke sådan lige går af mode.

Et andet aspekt er de større møbelgrupper i boligen. Den gruppe tæller sofa, sofabord, spisebord og tilhørende stole. Igen er det en klar fordel at investere i kvalitet, komfort og ikke mindst et tidløst design. Gå i stedet efter at matche tidens populære farver, nuancer og materialer med nips ting og pynte genstande. I dag findes der et væld af budgetvenlige bolig tilbehørs brands, brands vis sortiment indeholder alt hvad det trendy hjem måtte mangle.

Gå efter ting som sofapuder, tæpper, lysestager, plakater og vaser, når de skal opdatere din boligs look. Her kan du sagtens være modig og prøve ting af, både fordi det er nemt at matche med dine øvrige møbler og fordi du ikke har sprængt budgettet med nyt , dyrt tilbehør.

Vent til udsalg og andre unikke tilbud

Hvis du ikke står og mangler ting til hjemmet sådan lige nu og her, så kan der være mange penge at spare på tilbudskampagner og udsalg.  En af de mere kendte tilbudsdage er Black Friday – konceptet stammer oprindeligt fra USA men har vundet stort indpas i Dammark i løbet af de seneste 5 år.

Black Friday er traditionelt fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving. Den har fået sit navn fordi det er detailhandlens største chance i løbet af året,  for at sælge så meget på blot én dag, at de røde tal på bundlinjen med et trylleslag vendes til sorte tal, der vidner om massivt salg og overskud. En anden forklaring på navnet lyder på, at det er færdselspolitiet betegnelse for det trafikkaos der skabes, når hordevis af købeglade forbrugere indtager gaderne.

Hvad end forklaringen er på navnet Black Friday, så er det en ideel mulighed for forbrugere, som ønsker at spare penge på bl.a. ting til hjemmet. Her har du mulighed for at opnå store besparelser på både møbler og bolig tilbehør. På den måde kan du indrette dit hjem budgetvenligt og med god samvittighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *