Skab den perfekte have med dejlige blomster

Når sommeren nærmer sig er det dejligt at kunne nusse rundt ude i haven og gøre den pæn og hyggelig til hele sommerperioden. I sommerperioden springer alle de flotte blomster ud og haven bliver et eventyr at være i. Der medfølger en masse vedligeholdelse når man har en have, da der skal vandes blomster, klippes roser ned, plantes blomster, fjernes ukrudt og slås græs. Man skal have tid til at ordne haven, da grundigt arbejde er med til, at du bliver fuldt tilfreds med havearbejdet.

Valg af blomster:

En have er utrolig smuk om sommeren når blomsterne begynder at blomstre. På terrassen kan man skabe en masse hygge blot ved at have krukker med blomster i. Det er meget forskellig hvad den enkelte familie er til at blomster, men så længe der er en masse smukke farver at kigge på, så kan blomsterne ikke blive kønnere. Blomster behøves ikke at være dyre for at være flotte. I de lokale supermarkeder kan man sagtens finde flotte blomster. De behøves ikke at koste en formue. Inden man vælger blomster så er det vigtigt at man gør op med sig selv hvor meget man vil passe dem. Nogle blomster har brug for mere pleje end andre og skal dermed vandes oftere. Hvis du ikke gider at vande blomster hver anden dag, så kan du finde blomster der ikke kræver lige så meget vand.

 

Hvis du ønsker dig blomster året rundt, så kan du så nogle blomster, der vil stå flot når man nærmer sig efterårsmånederne. Blomsterløg kan lægges i jorden fra omkring september måned og dermed se smukke ud i alle efterårsmånederne. Blomsterløg kan fås i mange forskellige slags farver således, at man kan finde farvenuancer, der passer godt til din smag. De fleste blomsterløg kan blive i jorden året rundt, men enkelte varianter skal tages op inden der kommer frost i jorden. Det kan bedst svare sig at grave blomsterløgene op efter de er afblomstret, hvis man har i sinde at flytte dem et andet sted hen i haven. I forbindelse med at flytte blomsterløgene er det en god ide at tilføje noget gødning til dem, da lidt næring er med til at de bedre kan klare at trives det nye sted i haven.

Valg af blomster:

Man skal ikke have de store haveegenskaber for at kunne gøre en have indbydende at se på. Det kræver kærlighed og masser af tid at få haven til at stråle. En have behøves ikke at kræve meget vedligeholdelse, så hvis du ikke er det helt store havemenneske, så kan man sagtens nøjes med krukker med blomster i. Alle slags haver er smukke så længe man gør noget ved den og ikke lader den forfalde. Det er ikke året rundt at man skal rende rundt i haven. Når det nærmer sig efterår er det en god ide, at man forbereder haven til vinteren således, at man ikke skal bekymre sig om havens udseende i den periode. Hvis du har brug for gode råd i forbindelse med vedligeholdelse af haven, så kan du altid kontakte den lokale blomsterforretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *