Skal du bruge et nyt industrigulv? Så vælg epoxy!

Det kan være en stor beslutning at lægge nyt gulv i en industrivirksomhed. Ofte vil der være tale om, at det er et ganske betragteligt antal kvadratmeter, som skal dækkes. Af samme grund er der ikke råd til at tage fejl, når det nye gulv skal vælges.

Netop fordi der er tale om et gulv til industri, er der nogle krav, som er væsentlige. Det drejer sig ofte om, at gulvet skal være meget solidt og slidstærkt, at det skal være rengøringsvenligt – og at det i nogle tilfælde skal kunne fås med visse egenskaber, som f.eks. øget skridsikkerhed. Og pudsigt nok så findes der et gulv, som kan alt dette og lidt til -nemlig epoxygulvet: Industriens nye bedste ven at træde på!

Det giver et epoxygulv dig!

Når du investerer i et epoxygulv, er det først og fremmest stor styrke, du får for dine penge! Et epoxy gulv lægges typisk ovenpå et cement- eller betongulv, hvor epoxymaterialet får lov til at hærde og blive stærkt. Epoxy blandes af to komponenter og lægges i ét. Det betyder, at gulvet ikke har nogle steder, hvor det har svagheder. Af samme årsag er det brugt vidt og bredt – både i industrien, men også i showrooms eller i de store fitnesskæder, hvor tungemaskiner og tunge vægte bruges på overfladen.

Når man taler om, at gulvet lægges i ét, betyder det også, at der ikke er nogle riller og samlinger. Det er guld værd i forhold til rengøring, da der ikke kan gemme sig skidt i samlinger – for de eksisterer slet ikke! Samlinger af f.eks. fuger er desuden kendt for at kunne blive hurtigere misfarvede, hvilket kan være irriterende at se på. Det skal man heller ikke bekymre sig om.

Sidst, men ikke mindst, så kan man få lagt sit epoxy-industrigulv, så det har den rette egenskab. F.eks. kan det lægges, så det er mere groft og skridsikkert – eller det kan lægges i et mere tykt lag, som er mere behageligt at gå på. Bestil industrigulve her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *