Tips til soveværelsesindretning

At indrette et soveværelse er ikke det samme som at indrette sin stue. Soveværelset skal nemlig indeholde lidt mere charme end soveværelset og invitere til afslapning og hvile. Selvom man ville kunne argumentere for at stuen også skal invitere til afslapning, så er soveværelset unikt og derfor også svære at finde sig selv i. Så hvordan gør man det?

 

Sengen

Sengen er selvfølgelig det, som fylder mest i rummet, så det er vigtigt at den også stor flot. Komforten skal selvfølgelig være der, men man skal ikke gå på kompromis med udseendet, da den fylder mest i rummet, så er det også det første som man kigger på. Et tip er at man sjældent tænker over benene på sengen, men de kan faktisk samle rummet. Hvis man har et lyst tema, så kan egetræs ben på en seng virkelig skabe harmoni i rummet.

 

Sengegavlen

Noget mange glemmer i deres indretningsproces er sengegavlen. Det er ofte her magien er, som du oplever i sengeforretningen. Den magi du mister, hvis du glemmer at købe sengegavlen med. En kold hvid væg kan hurtigt skabe disharmoni i et rum, derfor er det en fordel at kigge ind i en sengegavl som matcher det design sengen har. Sengegavle fås i samme udvalg af størrelser som sengene – så søger du en sengegavl på 120 cm, så fås det.

 

Sengetøjet

Klassisk hvide lagner og hvidt sengetøj har altid været moderne, da det ser klinisk rent ud. Renlighed er altid at eftertragte, men her i Norden er det især populært. Dog skal man ikke kæmme sig af de muligheder for ligger i at købe sengetøj med farver og mønstre. Sengetøj må gerne stikke ud og skabe en modbalance mod et helt hvidt rum. Derfor kan man overveje at kigge ind i sengetøj, hvor farverne virkelig får lov til at lege med væggenes hvide farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *