Tilstandsrapport Når Du Vil Sælge Din Bolig

“Rigtig rar og behagelig service lige fra grundlæggende kontakt med jeres kontor og helt frem til begge konsulenter havde været på ejendommen. Ansigtsudtryk bedste anbefalinger sendes jeres vej. ” Er ikke lovpligtigt hvis ejendommen findes et sommerhus, er under 60m2 eller fredet. Bliver for det meste benyttet ved salg af villaer, villalejligheder, rækkehuse og sommerhuse.

Så snart en sælger har modtaget tilstandsrapport og elrapport på sin skur, har denne chance for at finde frem til isoleret forsikringsselskab, der kan give et tilbud på ejerskifteforsikring. Dersom denne accepterer tilbuddet, deles udgifterne til ejerskifteforsikringen med 50 procent til hver. Køber kan også vælge et dyrere tilbud fra isoleret andet forsikringsselskab. Hvis huset skal sælges, ved vi, at det nogle kopiere kan være vanskeligt at få erhverv til omkostningerne i energimærke, tilstandsrapport plus elinstallationsrapport i nogen daglige økonomi. For at gøre det nemmere for at komme i sti med salget, har vi etableret en løsning så du nu kan opnå dine rapporter finansieret. En tilstandsrapport findes altså ikke udtryk for, at findes også mange sket en fuldstændig gennemgang af ejendommen.

Hvis huset har gennemgået ombygninger, der har ændret det markant, evner det relatere sig til mere end en hustype. Mange hustypebeskrivelse er enkelt tillæg til tilstandsrapporten og er dermed uafhængig af denne. Den byggesagkyndige bliver betvunget til i den hensigt at notere både synlige skader på boligen og forhold, der kan føre til fremtidige skader. Såfremt du læser jeres tilstandsrapport, skal du være særligt opmærksom på K1, K2 og K3, eftersom de ofte kræver en form fortil udbedring. Tilstandsrapporten viser, om der findes nogle problemer impliceret huset. Samtidig muliggør den, at folk som sælger plus køberen kan tegne en ejerskifteforsikring.

Den byggesagkyndige bruger sine øjne og laver ikke deciderede undersøgelser bort boligen, men på grund af sin erfaring og retning er han og hun trænet lagt i at opdage skader og fejl til en bolig. Mange tilstandsrapport skal bestå i udarbejdet af en beskikket byggesagkyndig. Så nemt er det faktisk at opnå en god tilstandsrapport pris og aldeles ikke mindst udarbejdet rapporten. Er du klar til at bestille tilstandsrapporten, men er i tvivl om, hvor du gør?

Tilstandsrapporten dækker ligevis forhold ved ejendommen, der på sigt potentielt kan udvikle sig til egentlige skader. Såfremt man i denne periode får udbedret hul og mangler, evner der foretages en revision af tilstandsrapporten så de pågældende fejl og mangler udgår af rapporten. Når tilstandsrapporten udløber skal tilstandsrapporten fornyes, en fornyelse af tilstandsrapport udføres alt for reduceret pris.

Det findes en overordnet beskrivelse af huse af og til samme type, som det tilstandsrapporten er udarbejdet til. Det omhandler deres konstruktion plus de ulemper, der eventuelt kan være forbundet med den type huse. På den måde have begreb om man som køber, hvad man vil være opmærksom på, hvis man køber et hus af den specifikke klasse. Når hustypen vælges forholder den byggesagkyndige sig til nogle liste over forskellige hustyper.

Ovenstående er forsikringsselskabet, der skal tage sig af erstatningskrav fra køber, hvis enkelte skjult skulle dukke op, indenfor eneste årrække ejerskifteforsikringen gælder. Der gøres opmærksom på, at ikke alle forhold til ejendommen er omfattet af gennemgangen. Hvis du som boligejer har besluttet dig for at sætte din bolig lagt i salg, er som rigtig mange dokumenter, du skal gerne have i orden plus udarbejdet. Disse dokumenter er blandt noget andet energimærkning og elinstallationsrapporter, som begge bliver lovpligtige i forbindelse med boligsalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *