At købe stor brugskunst kan være en skræmmende proces at starte! Det kan være tidskrævende og dyrt at søge efter stor vægdekoration, og de fleste er ikke sikre på, hvor de skal begynde. Og når først et stykke kunstværk endelig er valgt, er der en frygt for at sidde fast med et pladskrævende stykke kunst, der er besværligt at flytte rundt på.

Fastsæt dit budget

Dit budget vil straks hjælpe med at indsnævre mulighederne for din store vægkunst. Originale kunstværker eller kunstværker i begrænset oplag kan være meget dyre. Mens mere almindelige prints og kunstværker har tendens til at koste mindre. Det kan være svært at finde det rigtige sted, men bare rolig! Der er muligheder derude, der giver dig mulighed for at få noget unik vægkunst til en rimelig pris.

Find din stil

Det kan virke uoverskueligt at finde din unikke kunststil, men det kan være en sjov oplevelse. Tag dig tid til at undersøge kunstnere og de forskellige stilarter af kunstværker, der findes. En stor del af din research kan gøres online eller på sociale medier. Der findes mange apps og websteder, som du kan bruge til at indsnævre dine idéer. Du kan også besøge lokale kunstmuseer og gallerier. Du kan prøve at føle dig frem til, hvilke stilarter eller farver af stor vægkunst der bedre kan repræsentere netop din personlige stil.

Find inspiration til at finde din stil her.

Vis din egen personlighed

Brug lidt tid på at tænke over, hvem du er, og hvilke dele af din personlighed du gerne vil fremhæve gennem det stykke kunst, du vil tilføje til dit hjem.

Lær din kunstner at kende

Når du har fundet en retning for din store vægkunst, skal du finde en kunstner, der skiller sig ud for dig, og lære mere om deres arbejde. Hvis du kender tankeprocessen bag deres kunstværker og deres inspirationer, kan det hjælpe dig med at finde dine egne stilpræferencer. Det er en dårlig ide at hænge et generisk lærredsprint op, der ikke fremhæver kunstneren. Forestil dig, at du ikke kan tale om baggrundshistorien bag det billede, der stolt hænger på din væg.