Damp med kvalitetsprodukter fra SMOK

SMOK er et anerkendt og meget populært mærke indenfor dampverdenen – de har derfor et stort udvalg af alt, hvad du skal bruge, hvis du vil prøve et alternativ til de traditionelle cigaretter. SMOK er indbegrebet af kvalitet, hvad end det drejer sig om coils, mods eller clearomizers. Alle tre dele er vigtige elementer for, at din dampning bliver en nydelse, hver eneste gang du tænder din e-cigaret.

Et alternativ til tobaksrygning

Der kan være mange forskellige grunde til at ryge e-cigaretter i stedet for almindelig tobak. Måske har du et ønske om at stoppe med at ryge almindelige cigaretter, eller måske vil du bare gerne trappe ned i dit forbrug. Uanset hvad din grund er, så er e-cigaretter en løsning, hvor du selv kan få lov til at styre både nikotinindhold, smag og damp. Du kan også selv vælge, om du vil have en e-cigaret, som ikke indeholder nikotin. Det er helt op til dig, hvilken e-væske du vælger at komme i din e-cigaret.

Sådan virker en e-cigaret

Den elektriske cigaret består af et batteri, en tank og en coil, som også kaldes en brænder. Batteriet kan genoplades således, at du bruger den samme e-cigaret igen og igen. Når batteriet er tømt, blinker en lampen og så skal den en tur i opladeren. Tanken er den enhed, hvor du hælder e-væsken på, det er også heri at cigarettens coil sidder. Coilens funktion er at fordampe e-væsken, når du tænder e-cigaretten og trækker dampen ind i munden og ned i lungerne.

Hvilken smag er din favorit?

På Elekcig.dk finder du diverse smagsvarianter – hvis du er en af dem, der synes, at menthol, lakrids og jordbær er smage, som er ved at være lidt kedelige, hvad så med at prøve vanilje, kirsebær eller vandmelon? Du kan desuden også fide varianter med sliksmag, som er gået hen og blevet et hit hos mange dampere. Det er for eksempel smagen af blå ugler, vingummi og den skønne variant med friske hyldeblomster, som er smagen af dansk sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *