Glem ikke hinanden og glem ikke at holde jer lækre for hinanden

I forholdet skal man huske hinanden, man skal huske at gøre de små ting for hinanden.

De fleste der har været i et forhold ved at man de første 3-6 måneder svæver på en lyserød sky. Hverdagen kommer dog pludselig ind ad døren igen, og så følelses ferien forbi. Man begynder at glemme at afsætte tid til hinanden. Man søger måske endda lidt mere tid fra hinanden. Det kan være fordi det blive rigelig intensiv i starten, det kan også være fordi man pludselig bliver druknet i alle de små ting hverdagen kaster ned over en. Ting man en tid måske havde glemt. 

Forhold er lig med arbejde. Det lyder lidt hårdt, men det er sådan det er. Har du en kæreste kan du ikke bare hænge ud i bilklubben hele dagen og kigge på alufælge, ligeledes kan du heller ikke sidde på café med veninderne hver aften. Hvis det er der lysten er, så er det nok også fordi du ikke virkelig gider forholdet. Er du til gengæld bare røget lidt ud i en dårlig rytme, så gælder det om at finde tilbage. 

Husk at bruge tid på hinanden og hold dig lækker for din partner.

Det gælder om at få tid sammen. Det kan være en date hvor man tager ud at spise, det kan være en aften man sætter telefonen på lydløs og bare kysser på sofaen. Det kan rent faktisk være mange ting, bare fokus er på hinanden. 

Det er også vigtigt at holde dig lækker for din partner. I starten tog du altid det pæne tøj på. Han tog den fine skjorte på og hun havde altid frækt lingeri på. Som tiden er gået, er det dog blevet til en hullet t-shirt og sloggy trusser. Så er det jo ikke så underligt man begynder at kigge lidt anderledes på kæresten. Ligner man konstant en trold der er hoppet ud af sengen, så får man nok ikke hjertet til at hoppe hos partneren. Den person du faldt for der altid gik i noget lækkert, en skjorte eller det flotte blonde lingeri. Hvor blev den person af. 

Det er nok alt i alt tilbage til. Vil du virkelig være i forholdet. Hvis ikke så kom ud. Vil du gerne være der, så husk ikke at være ligeglad, ellers er det måske din partner der ender med at hoppe ud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *