Sådan flytter du allermest overskueligt

Står du over for et flytteprojekt? Så har du måske allerede fundet ud af, at det kræver nøje planlægning for at få det hele til at gå op. Hvis det fx drejer sig om en komplet flytning fra en bolig til en anden, kræver det store logistiske planer. Det kan nemlig være svært – ja, tæt på umuligt – at vide, hvor lang tid det vil tage dig i første omgang at pakke hele huset ned i flyttekasser.

Indhent tilbud hos forskellige flyttefirmaer

Det er altid en god idé at indhente forskellige tilbud hos forskellige flyttefirmaer. På den måde kan du bedre vælge den løsning, der passer dig bedst. Med et tilbud på flytning af flyttefirma i København kan du få et uforpligtende tilbud på flytningens omfang. Du kan altid tage kontakt til dem for at høre, hvad den forventede pris er, ud fra dine forklaringer af boligens størrelse og omfanget af flytte kasse og større genstande, der skal flyttes.

Planlæg grundigt og med plads til forsinkelser

Det er altid en god idé at lægge en plan for en flytning. Hvornår forventer du at være færdig med at pakke ned? Hvor lang tid tager selve flytningen? Hvor meget kan du forvente at skulle give for hjælp til flytningen?

At lave en plan skaber et visuelt overblik på papiret. Tænk alene på, at når du laver en plan over de forventede dage, du skal bruge på at pakke ned, kan du også bedre planlægge, hvor meget du skal nå for hver dag, for at overholde tidsplanen. Her er det naturligvis en god idé ikke at presse og stresse dig selv, så der må du hellere tilføje en ekstra dag til nedpakningen, hvis det er nødvendigt.

Undgå at gøre det på den sidste dag

Det er aldrig i nogle sammenhænge en god idé at vente til sidste øjeblik – og dette gælder bestemt også en flytning. Som allerede nævnt kan der fx opstå forsinkelser, der skubber tidsplanen, og her kan du ganske enkelt bevare overskuddet ved, at du ikke har planlagt flytningen i sidste øjeblik.

Når du undgår at gøre det på den sidste dag, vil der netop også være tid og plads til eventuelt opståede forsinkelser, uden at det ender med at stresse eller vælte hele planen. Det er derfor altid en god i dag at have en dag eller to i stand-by, hvor der ingen planer er. Disse dage skal altid være i sidste ende, så der er plads til, at tidsplanen bliver uventet skubbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *