Sådan får du den bedste pris på gulvisolering

En gulvisolering kan være en dyr fornøjelse, som måske kan ende med at blive en belastning for husstandens budget. Til gengæld er en isolering af gulvet som regel en god investering, som både reducerer varmeregningen og forbedrer indeklimaet. Så hvordan får man den bedste pris på isolering af gulvet? Det vil vi gennemgå i denne artikel.

Hvad koster isolering af gulvet

Prisen på isolering af gulvet afhænger af en række faktorer. Det gælder bl.a. geografisk lokalitet, omfanget af opgaven, om det eksisterende gulv skal brækkes op og der skal lægges nyt gulv med videre. Når det er sagt, kan man følge nedenstående prisestimater, som stammer fra Gulvlaegger.dk:

  • 1300-1700 kroner per kvadratmeter, hvis du skal have brækket gulvet op, lagt ny isolering nedenunder og lagt et nyt gulv på
  • Cirka 3000 kroner per kvadratmeter, hvis du skal have lagt et helt nyt terrændæk under boligen
  • Cirka 2000 kroner per meter, hvis du vil have isoleret fundamentet og soklen udefra

Husk dog, at det kan være en god idé at indhente tilbud fra forskellige isoleringsfirmaer, hvis du vil have et mere præcist estimat.

Sådan får du den bedste pris

Det er ikke altid lige overskueligt, hvordan man skal gå til opgaven, når man vil indhente tilbud på isolering af gulvet og man også gerne vil have den bedste pris. Det skyldes, at der findes mange forskellige isoleringsfirmaer, som hver giver en forskellig pris. Det kan derfor være en god idé at indhente tilbud fra mange forskellige isoleringsfirmaer. Derved sikrer man sig, at man kan få den bedste pris. Enten kan man gribe telefonen og finde isoleringsfirmaer som specialiserer sig i gulve på Google Maps. Man kan også benytte sig af forskellige online services. Generelt er det en god idé at indhente mindst 10 forskellige tilbud og meget gerne op til 15. Derved er man sikret den bedste pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *