Opgrader sengetøjet til din 200×220 dyne nu!

Sover du med en dobbeltdyne i størrelsen 200×220? Så kender du helt sikkert til disse to problemstillinger:
  – Det er virkelig varmt at dele den
  – Det er svært at finde det rette sengetøj
MEN HEY! Der er gode tider forude. For jeg har fundet – og testet – det der eftersigende skulle være det bedste sengetøj til dobbeltdyner. Og da jeg selv har en dyne, som måler 200×220 er det en anmeldelse af dette. Jeg ville dog blive yderst overrasket, hvis ikke det gælder alle andre dobbeltdynebetræk fra Rex Sengetøj også.

Før jeg testede bambus sengetøj 200×220

Hvis du har en dobbeltdyne, kender du helt sikkert til problemerne, når det kommer til at dele den med andre. Jeg er typen, som elsker at putte, men kun de første fem minutter, for så bliver det for varmt. Og jeg synes ærligtalt ikke, at det er skide charmerende at ligge og dryppe sved op af sin puttemakker, og derfor trak jeg mig altid fra det. Min kæreste ELSKER at putte, og ville for alt i verden have mig til det. Han købte sågar en ‘aircondition’ til 2.400,- for at få chancen for at putte med mig. Men intet hjalp, og mit bomuldssengetøj blev hurtig klamt og vammelt. MEN!!!! Jeg fandt en løsning. En holdbar løsning. En billig løsning. Og en behagelig løsning. Løsningen var noget så simpelt som bambus sengetøj 200×220 fra Rex Sengetøj. *Jeg fik sengesættet gratis, men jeg har lovet at give min HUDÆRLIGE mening, så den skal i få.

Efter jeg testede bambus sengetøj 200×220

Efter 5 år med en kæreste, der på fineste mande-græde manér måtte leve med en kæreste, som kun kunne putte i vinterhalvåret, når vinduet var åbent – og det er desværre ikke så holdbart om natten. Men efter jeg først fik bambus sengetøj på, og kunne mærke blødheden og den kølige fornemmelse, måtte jeg gå på kompromis med mig selv og mit helt hjemmelavet putteprincip. Altså helt ærligt, jeg kan ikke beskrive den åbenbaring jeg fik, og hvorfor ***den i helvede, har jeg aldrig opdaget det noget før. Bambus sengetøjet har fungeret super godt ift. at jeg har den samme temperatur hele natten. Du kan læse meget mere om fordelene ved sengetøj af bambus og alle mulige andre stof, som Rex Sengetøj har, og ikke har lige her.

Nu er mit største problem blot, at jeg efter min kærestes ord “Vil putte lidt for meget”….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *