Tips til boligindretning og finansiering af renovering og nyt interiør

Går du og drømmer om at gøre noget ved boligen? Men du ved ikke helt præcist, hvad det er, du gerne vil have lavet? Samtidig har du ikke de ønskede midler til rådighed for at gøre projektet til en realitet. Det kan godt betale sig at gøre tingene ordentligt første gang, ellers risikerer du at fortryde det i lang tid efter. Lad derfor være med at lave overspringshandlinger for at spare lidt hist og her.

Nogle typer af renovering hæver husets værdi

Der er flere ting, du an gøre ved boligen, som samtidig forhøjer boligens værdi. Nogle af disse tiltag kan være:

  • Udskiftning af gamle vinduer
  • Nyt tag
  • Renovering af badeværelse
  • Renovering af køkken

Ved at fokusere på nogle af disse punkter, vil du opleve, at dit hus stiger i værdi. Skal du sælge det en dag, så er pengene derfor ikke tabt, men nærmere blevet til en slags investering. Det er til gengæld også nemmere at sælge et hus med topmoderne køkken og bad samt nye vinduer og tag. Nok om det – det næste punkt kommer til at omhandle den nye stil.

Gå all in på den samme stil og skab et harmonisk hjem

Du kan gå efter det minimalistiske look med simpelt design og primært i hvid/lyse farver, eller du kan gå efter en landlig stil, en detaljeret luksusstil, eller hvad du synes, der passer til dig. Et godt tip, når det gælder om boligindretningen det er at sørge for, at stilen fortsætter hele hjemmet igennem. Laver du et rum i landligt stil, et i minimalistisk osv. Så kan dit hjem komme til at fremstå kaotisk og med en vis uro i stemningen. Hold dig derfor til en bestemt stil og kør den hele vejen igennem hjemmet.

Forestil dig et køkken, hvor spisebordet er et stort, mørkt plankebord. Stolene har tynde ben, for at få arrangementet til at se lidt lettere ud. På stolene ligger der nogle lækre, hvide lammeskind. Bordet er prydet med tre små lanterner, hvor lyset vifter livligt indeni og skaber en hyggelig stemning.

Vasken er af rustfri stål. Køkkenbordet er af mørkt massivt træ med smukke årer. Køkkenlågerne er hvide for at lysne rummet. På væggen hænger forskellige platter, der skal forestille, at de er gamle og rustne. På dem er skrevet nogle af jeres familieværdier.

Er du meget kreativ selv, kan du eksempelvis tage noget affaldstræ, slibe det, give det en gang olie og skru 3-4 stykker sammen over hinanden, hvor de er lidt forskudt og med flossede ender. Herpå kan du eksempelvis skrive ”HOME” eller andet, du synes ser smart ud. Hav din sjæl og ånd med i hele projektet og gå ikke på kompromis med dit drømmehjem.

Find finansiering til projektet

Kommer til at blive lidt over budget, så kan du i stedet finde finansiering af projektet, trygt og sikkert på nettet. Derved slipper du for at gå og vente i måske flere år, før du får sparet sammen til drømmeprojektet. Så betaler du af på finansieringen i stedet for at lægge penge til side – du har bare dit drømmehjem imens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *