Ingen alger – Fliser, tag eller Facade – Er det gør det selv?

Ja det må vi så sige nej til. Det er ikke noget for gør det selv folket. Ikke hvis du har dine penge kært og ikke ved hvad du arbejder med. Naturligvis kan det lade sig gøre, hvis du lige har 20.000 til det rigtige udstyr og tid til at lære at bruge det.

Fliser skal være smukke. Det er ganske enkelt det eneste formål, udover måske lige det at man gå på dem uden at få beskidte sko, parkerer uden mudder og mange andre ting. Smukke. En flise er ofte lavet af beton, der er formet. Overfladen er rimelig glat når den købes. Jo ældre en flise eller betonsten bliver jo mere ru bliver den. I disse ru-heder finder man de små steder alger og pest kommer frem.

Hvor kan man få fliserenset?

Langt de fleste firmaer kører i dele eller hele landet. Ingen-alger.dk kører på hele Sjælland og har mere end 50 forskellige byer, hvor kunderne bor. Mange hundrede kunder og her er det ikke svært at se hvorfor de er eksperter i fliserens og algebehandling.

Ingen Alger hører til i Ringsted, men kører helt til Charlottenlund eller Præstø for at give en god behandling af fliserne. Det bedste er at du får, altid Sami ud. Han er eksperten i firmaet og kører også selv.

Det er værd at vente på og resultaterne taler for sig selv.

Tag selv et kig her på før og efter billederne https://www.ingen-alger.dk/

Kan jeg gøre noget ved mine fliser selv?

Ja det kan du, men som vi startede med at sige så er det et job for den professionelle da det kræver noget tungere maskineri, end det de fleste har stående hjemme.

Men du kan passe på dine fliser. Du kan

  • Feje ofte så ikke der ligger skidt og snavs på dem. Alger fra taget er ikke nødvendigvis døde og derfor kan de smitte dine fliser.
  • Du kan sørge for at fjerne ting fra tagrenden så ikke vandet render over. Fugtige fliser og særligt fugen i mellem bliver ofre for ukrudt og alger.
  • Sørg for at fugen mellem fliserne er fyldt med fugesand eller et cementmateriale der helt undgår huller.

Derfor kan du sagtens holde dine fliser pæne i længere tid, men du kan ikke bestemme eller gøres noget direkte ved at der kommer pest i dem. Sker det er der ikke anden udvej end at rense dem.

Hvis du tager alt i opløbet, så kan du gøre det med en stålbørste. Bare husk at imprægnering er 100% nødvendig. Hvis du lader være med netop dette skridt, så vil du opleve at der sker det samme, som med havemøbler uden olie. Det bliver ikke kønt og træet åbner sig På samme måde sker med fliserne. Så husk det.

NB: Billedet er venligst udlånt af ingen-alger.dk

One Comment

One Ping

  1. Pingback: fuck google

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *